Förskollärare till det centrala förskoleområdet i Vallentuna

Förskollärare till det centrala förskoleområdet i Vallentuna

Vill du vara med och göra skillnad i en kommun där det finns ett stort fokus på förskolan? Vill du arbeta i en ambitiös förskoleorganisation som utvecklas?

Arbetsbeskrivning

Vallentuna kommun söker nu två förskollärare till det centrala förskoleområdet som med stort engagemang tillsammans med kollegor och förskolechef vill vara en del i den spännande utvecklingsresa som påbörjats i våra kommunala förskolor. Det centrala förskoleområdet består av 5 förskolor i centrala Vallentuna och vi har medarbetare med olika bakgrund, ålder och erfarenhet. Som förskollärare medverkar du till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål.

Kvalifikationer
  • Du är utbildad och legitimerad förskollärare eller specialpedagog
  • Har erfarenhet av att leda och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument med reflektion och uppföljning
  • Erfarenhet av ett systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk dokumentation
  • Erfarenhet av inkludering och tillgänglighet för såväl barn som vårdnadshavare
  • Kunskaper av att hantera dator/Ipad som ett arbetsverktyg
Personliga egenskaper

Arbetet som du gör är unikt och betydelsefullt, du har möjlighet att påverka och bidra till barns utveckling i ett livsperspektiv. Som person är du lyhörd, du är mån om ett bra samarbete med såväl kollegor som föräldrar. Du vill arbeta för att varje barn utvecklar kunskaper och färdigheter som gör att de utifrån sina förutsättningar når sin fulla potential. Du medverkar till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande som dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Utöver detta har du en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. Du är även ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att leda och motivera andra i teamet och att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Information

Tjänsterna är både på heltid, med tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.

För ytterligare information om de specifika förskolorna kan du kontakta Petra Olsson, förskolechef för Centrala förskoleområdet, tel. 08-587 864 21 petra.olsson@vallentuna.se.

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten senast den 17 november 2019. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Obs, vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post och vi undanber oss all form av rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

I Vallentuna finns tio grundskolor, en grundsärskola, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn. Som medarbetare inom barn- och ungdomsförvaltningen har du förtroendet att själv lägga upp ditt arbete och utveckla din roll med stöd från närmsta chef.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)