Växttekniker på Deltid till Stockholm

Växttekniker på Deltid till Stockholm

Vill du växa med oss? Växtvård har funnits i 10 år och har sin verksamhet i Vallentuna. Våra kärnvärden är Familjära, lyhörda, proffessionella.

Just nu söker vi en växttekniker som ute hos våra kunder i Storstockholm & Uppsala ska sköta växter. Vi utgår från Vallentuna. Vi har en hållbarhetsplan och jobbar bara biologiskt. Vi har kollektivavtal.

Vi söker dej som kan bibehålla vår familjära känsla och få kunderna känna att vi verkligen bryr oss om deras växter så att växterna är fina och har det prydnadsvärde de skall ha. Vi vill att du är: ansvarstagande, självständig, noggrann, påhittig, social och flexibel person. Vi ser också att du är positiv med hög servicekänsla och att du kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi vet även att du behöver ha en bra fysik, vi går långt på dagarna och bär tungt. Skriv några rader om dej själv och vad du har för erfarenhet. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av servicejobb och du måste ha körkort. Tjänsten är på halvtid men kan ökas till heltid inom kort.
Mer info
Kontaktperson Benny Eriksson
Telefon 08-41034433
Email Mejla Benny Eriksson
Område Vallentuna
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vaxtvard.se
Sista ansökningsdag 4 maj (46 dagar kvar)