Arbetsledare till Svevia, Division Drift

Arbetsledare till Svevia, Division Drift

Nu söker vi dig, som proaktiv arbetsledare till Svevias basunderhåll i Brottby. Hos oss erbjuds du möjligheten att ingå i en sammansvetsad arbetsgrupp som arbetar med varierande arbetsuppgifter. Som arbetsledare på Svevia är det viktigt att du är en närvarande och proaktiv ledare. Vi söker dig som är intresserad av att vara med i ett engagerat arbetsteam och du som motiveras av att arbetsleda. Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur.

Har du som arbetsledare förmågan att leda vårt arbetsteam att nå utsatta mål?

Om tjänsten: Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten. I ditt arbete som arbetsledare samordnar du ett antal underentreprenörer och leder samt planerar för din arbetsgrupp med yrkesarbetare. I tjänsten som arbetsledare tillåts du att växa med ansvar. Du biträder platschefen med uppföljning, kalkylarbeten och administration. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid därför ingår beredskapstjänst.

Din profil: Vi söker dig som har intresse för och erfarenhet av drift- och underhåll av vägar och gator samt anläggningsarbeten. Som ledare är du förtroendeingivande och inger trygghet. Goda samarbeten med kunder och medarbetare är något du värdesätter och att förmedla en hög servicekänsla faller dig naturligt. Att ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av och du värdesätter tydlig kommunikation. B-körkort och är ett krav för tjänsten, likaså god datavana.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande så vänta inte. Vi vill komma i kontakt med dig nu! Tillträde efter överenskommelse. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!