Lagerarbetare Vallentuna

Lagerarbetare Vallentuna

Om tjänsten
Är du en självgående person med ett tekniskt intresse? Vill du dessutom arbeta i en varierande roll med stort eget ansvar och högt i tak? I rollen som lagermedarbetare hos oss erbjuds du en spännande och omväxlande tjänst.

I rollen som lagermedarbetare arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter. Du är den som ansvarar för in- och utleveranser samt säkerställer att det är ordning och reda på lagret. Vidare ansvarar du för att uppdatera lagersaldot i företagets lagerflödessystem, inventering och allmän registervård. Du spårar leveranser och sköter administrationen kopplat till olika transportföretag samt har en betydande roll i förhandlingar med olika transportföretag. I rollen ingår även att packa upp de gods som inkommer till lagret samt att paketera de order som ska levereras till våra kunder. Det rör sig om allt från mindre paket till stora maskinleveranser som kräver mer planering och eftertanke.

Vår nya medarbetare har
  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med Pyramid business studio.
För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare ser du inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur.

Din Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev!
Mer info
Telefon 08-51173100
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svenskapump.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Pump AB
Vi jobbar med innovativa lösningar inom pump- och maskinindustri. Företaget är uppdelat i två affärsområden. Affärsområde pumpar arbetar med agenturförsäljning av industripumpar och kringutrustning. Affärsområdet maskinsystem består av egen utveckling, som normalt byggs ihop till kompletta förpackningslinjer.

Vi har en bred kundbas med bland annat några av Sveriges största producerande bolag. Vi sitter i egna fina lokaler i Vallentuna 2 mil norr om Stockholm med goda kommunikationsvägar oavsett transportsätt.