Receptionist/växeltelefonist till Bra Bil sökes!

Receptionist/växeltelefonist till Bra Bil sökes!

Är du en serviceinriktad student som söker extraarbete? Är du duktig på att bemöta kunder och vill du jobba extra några dagar? Då kan det vara dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

För Bra Bil's räkning söker vi nu en receptionist/växeltelefonist för extraarbete. I rollen som receptionist arbetar du tillsammans med ytterligare en person i företagets receptionsdel. Du kommer främst att besvara telefonsamtal samt koppla dessa vidare. Du kommer även hjälpa besökande kunder tillrätta och hålla allmän ordning i företagets lokaler och sköta en del posthantering.

Arbetstiderna är förlagda 9-18. Du arbetar hos vår kund i deras lokaler i Upplands Väsby. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och som vill ha ett meriterande arbete till hösten! För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Du är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet från en serviceroll. Som person är du social och trivs bra i kontakt med andra människor. Du är även prestigelös och tar gärna egna initiativ. Erfarenhet av arbete i programmet Trio är meriterande men inget krav. Låter det som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se