Nyexaminerad ekonomiassistent sökes i augusti!

Nyexaminerad ekonomiassistent sökes i augusti!

Har du precis tagit examen och har erfarenhet inom ekonomiområdet? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent under två månader från augusti till oktober med chans till förlängning.
Vår kund är ett serviceföretag som erbjuder rätt kunskap och rätt produkter för hotell, restaurang och catering. Vår kund är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen. Passionerad, personlig och stolt är deras värdeord.

Du kommer arbeta med leverantörsfakturering och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Fakturahantering
  • Assistera ekonomiavdelning
  • Brev och dokumenthantering
  • In och utbetalningar
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men sitta på vår kunds kontor i Vallentuna. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat, uppdraget startar i augusti och löper fram till och med oktober.
Arbetstiderna är under kontorstider mellan 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat på högskola, universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi. Vidare har du någon erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare, exempelvis genom extraarbete eller sommarjobb inom leverantörsreskontran. Du har även god datavana samt goda kunskaper i Microsoft Excel. För att passa i denna roll söker vi dig som är utåtriktad och driven. Passar beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag, tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se