Säljare inom farligt avfall

Säljare inom farligt avfall

ALLMÄNT OM TJÄNSTEN

Som säljare inom området farligt avfall hos SEKA Miljöteknik AB bedriver du ett aktivt försäljningsarbete gentemot nya och befintliga kunder. I detta ingår både försäljning från kontoret i Vallentuna samt uppsökande nykundsbearbetning och kundvård av befintliga kunder, att boka och planera möten, presentera SEKAs verksamhet samt att inventera kunders behov under platsbesök, sammanställa behov och presentera lösningar, administrera kundinformation i SEKAs system, sätta priser på fraktioner, fungera som support för kunder etc.

PERSONLIGHETSPROFIL

Du har en mycket god organisatorisk förmåga, är en social glädjespridare med nära till skratt, har inte svårt för stressiga situationer och kan därmed hantera många uppgifter samtidigt. Du har lätt för att interagera med olika persontyper. Du är snabb, lättlärd och problemlösare, gillar att både arbeta självständigt och samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du tar åt dig av dina misstag/brister och vänder det till en lärdom för framtiden.

Vi ser att du som sökande har erfarenhet av avfallsbranschen (helst inom farligt avfall), grundläggande kännedom om miljölagstiftning och transporter av avfall.

Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift samt har goda kommunikativa kunskaper i engelska språket (många av våra kunder kommunicerar på engelska).

Du har B-körkort och helst egen bil.
Mer info
Email Mejla SEKA Miljöteknik AB
Område Vallentuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sekamiljoteknik.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I den bästa av världar skulle det inte finnas behov av att ta hand om farligt avfall, rena dagvatten, sanera markföroreningar etc. Men dessvärre ser inte verkligheten ut så. SEKA Miljöteknik AB grundades år 2000 med kontor och lager i Vallentuna. Verksamheten är i huvudsak inriktad på omhändertagande av farligt avfall från kommuner, regioner, industrier, verkstäder, universitet, privata företag etc., men har även en sida som innefattar miljörelaterade konsultuppdrag samt produkter för vattenrening. För mer information om verksamheten i helhet, besök vår hemsida www.sekamiljoteknik.se