Lagerarbetare farligt avfall

Lagerarbetare farligt avfall

ALLMÄNT

SEKA Miljöteknik AB bedriver verksamhet som innefattar mellanlagring av farligt avfall före vidaretransport till slutmottagare. I befattningen lagerarbetare ingår att tillsammans med övrig lagerpersonal hålla god ordning och struktur över lagret, se till att dagliga in- och utleveranser fungerar, ta hand om inkommande avfall genom avvägning och ifyllnad av godsdeklarationer etc., samt att klassificera och emballera avfall inför transport av farligt gods. Även paketering av avfall på plats hos SEKAs kunder före hämtning samt enklare transporter kommer att ingå.

PERSONLIGHETSPROFIL

Du har en mycket god organisatorisk förmåga, är en social glädjespridare med nära till skratt, har inte svårt för stressiga situationer och kan därmed hantera många uppgifter samtidigt. Du är snabb, lättlärd och problemlösare, gillar att både arbeta självständigt och samarbeta med andra. Du är inte rädd för att ta i och är en god praktiker. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du är lyhörd för nya kunskaper och utmaningar.
Vi ser att du som sökande med fördel har erfarenhet av arbete med farligt avfall/farligt gods och/eller erfarenhet av avfallsbranschen. Grundläggande kemiska kunskaper är ett krav. Du har god vana av Microsoft Word och Excels vanligaste funktioner och behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. Du har även goda kommunikativa kunskaper i engelska språket. Du har B-körkort och helst egen bil.
Mer info
Email Mejla SEKA Miljöteknik AB
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sekamiljoteknik.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I den bästa av världar skulle det inte finnas behov av att ta hand om farligt avfall, rena dagvatten, sanera markföroreningar etc. Men dessvärre ser inte verkligheten ut så. SEKA Miljöteknik AB grundades år 2000 med kontor och lager i Vallentuna. Verksamheten är i huvudsak inriktad på omhändertagande av farligt avfall från kommuner, regioner, industrier, verkstäder, universitet, privata företag etc., men har även en sida som innefattar miljörelaterade konsultuppdrag samt produkter för vattenrening. För mer information om verksamheten i helhet, besök vår hemsida; www.sekamiljoteknik.se