Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

ALLMÄNT

Befattningen ekonomiassistent innebär att arbeta med löpande bokföring, inbetalningar, kundreskontra, leverantörsreskontra, utbetalningar, påminnelser, register etc. Din funktion innebär att du är ett understöd för ekonomiansvarig för SEKA Miljöteknik AB. Tjänsten kan komma att innefatta olika administrativa uppgifter baserat på föreliggande och framtida behov.

PERSONLIGHETSPROFIL

Du är en ekonomiassistent med en mycket god organisatorisk förmåga, är en social glädjespridare med nära till skratt, har inte svårt för stressiga situationer och kan därmed hantera många uppgifter samtidigt. Du är snabb, lättlärd och problemlösare, gillar att både arbeta självständigt och samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du tar åt dig av dina misstag/brister och vänder det till en lärdom för framtiden. Du förstår och behärskar ekonomiska termer.

ARBETSUPPGIFTER

Ekonomiassistent

Du assisterar verksamhetens ekonomiansvariga med löpande bokföring, inbetalningar, kundreskontra, leverantörsreskontra, utbetalningar, påminnelser, register och andra administrativa uppgifter utefter de behov som föreligger i verksamheten. Arbetet sker i Visma administration 2000 och Centsoft. God kunskap i Microsoft Office (Excel och Word) är ett krav.

Annan administration:

Tillsammans med ekonomiansvarig, personalansvarig och VD tas lämpliga åtgärder fram för att förbättra struktur och ordning när det gäller dokument, arbetssätt och kommunikation inom verksamheten.

Du arbetar för att säkerställa en god kommunikation kring vidareutvecklingsarbetet inom det administrativa området med personalen för att optimera administrativa strukturer på SEKA.

Utvecklingsområden

Vi ser att tjänsten på sikt kan komma att bli en heltidstjänst, men inom vilken tidshorisont är svårt att förutse.

Rapportering/kommunikation

Tidrapport rapporteras till ekonomiavdelningen. Arbetstagarrelaterade frågor så som semesterplanering etc tas med personalansvarig. Frågor relaterade till ekonomisk uppföljning och det administrativa arbetet i stort tas med ekonomiansvarig. Du förväntas upprätthålla en god kontakt med kollegor.

Övrigt

Respektera och underlätta andra kollegors arbete. Finnas tillgänglig för hjälp och frågor.
Mer info
Email Mejla SEKA Miljöteknik AB
Område Vallentuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sekamiljoteknik.se
Sista ansökningsdag 8 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEKA Miljöteknik AB grundades år 2000 och är främst ett insamlingsföretag för farligt avfall med bas i Stockholm samt Göteborg. Vår huvuduppgift är att hjälpa företag, kommunala verksamheter, sjukhus, skolor, privatpersoner m.m. med en helhetslösning på problemen kring farligt avfall och farligt gods.
Företagets arbetsområde innefattar även konsultuppdrag inom miljöområdet såsom miljötekniska mark- och vattenundersökningar, miljöutredningar, tillståndsärenden, miljöinventeringar etc. samt försäljning av produkter för rening av dagvatten, grundvatten samt länshållningsvatten.