Kantpressning, plåtbearbetning

Kantpressning, plåtbearbetning

Vi söker dig som vill arbeta som
kantpressoperatör. Som person ser vi att du är noggrann och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar bra i högt tempo med många bollar i luften och har förmågan att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning och gillar omväxling då vi jobbar mycket med enstycketillverkning eller korta serier. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.

Som kantpressare kommer du att arbeta med plåtarbete och din huvuduppgift är kantpressning. Arbetet kommer att innefatta ritningsläsning och vi ser att du är bekväm i detta. Som person är du självgående och ansvarar själv för dina arbetsuppgifter. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och har viljan till att utveckla dig själv.

I din roll som kantpressare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ställa om maskiner och hantera olika styrsystem.
  • Forma och bocka plåt.
  • Övriga plåtbearbetning
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pavattenskarning.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PÅ Vattenskärning är ett familjeägt
industriföretag som startades 1989, då med verksamhet inom plåt- och metallbearbetning. Tio år senare lades vattenskärning till, en specialgren inom skärning. Metoden kombinerar hög precision med hög känslighet, för att uppnå högsta kvalitet i bearbetningen av såväl sköra som hårda material. Vi har sedan länge nära samarbeten med alla typer av verkstäder för att kunna erbjuda kompletta lösningar i en skalbar verksamhet. Legotillverkning av kvalitetsdetaljer är en självklar del av våra löpande leveranser. Den starkast växande delen av vår verksamhet är beställningar av komplexa leveranser till industrin, där vi ansvarar för hela produktionen från idé till färdig produkt.

Vi sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag tolv anställda. För att möta både den höga efterfrågan och säkra den planerade expansionen förstärks nu laget.