Vikarierande Omsorgsassistenter till mysiga Vallbostrands gruppboende, dag, kväll och helg.

Vikarierande Omsorgsassistenter till mysiga Vallbostrands gruppboende, dag, kväll och helg.

Nu söker vi på Vallbostrands gruppboende i Vallentuna omsorgsassistenter som kan arbeta timmar vid behov.

Om Vallbostrands gruppeboende

Vallbostrands gruppboende är ett boende för personer med förvärvad hjärnskada och har plats för 5 brukare. Vi har bemanning dygnet runt med vakande natt. Vi har separat natt- och dagpersonal och söker i dagsläget timvikarier för dag, kväll och helg. För nattvikariat ser vi att du arbetat en tid hos oss innan det blir aktuellt, men är du intresserad finns möjlighet till detta.

Boendet ligger i ett lugnt och trivsamt område med ca 10 minuters promenad från Roslagsbanan och bussar. Närmsta station är Bällsta station med buss och tåg eller busshållplatsen på Ryttarvägen. Vallentuna centrum ligger ca 5 min med bil från Vallbostrand.

Din erfarenhet och kunskap
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så tror du att du skulle trivas och utvecklas inom området hör mer än gärna av dig!

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Om Nytida

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Om rollen

För att trivas i rollen som omsorgsassistent behöver du ha ett genuint intresse av människor och också att arbeta med människor i behov av stöd. Du kan arbeta såväl i team som självständigt och kan anpassa dig efter olika situationer. De som bor här kan ha ha olika behov av stöd av dig och olika behov av hjälpmedel, funktionella och/eller kognitiva.

Vi arbetar strukturerat och följer arbetsordningar och de rutiner och bemötandeplaner som varje brukare har. Arbetsuppgifterna är varierande och innebära stöd med omvårdnad, rehabilitering, hushållssysslor, matlagning, egenkontroller, dokumentation, samtalsstöd, samverkan med viktiga personer i nätverket, aktiviteter i boendet eller ute i samhället. Men det viktigaste av allt är hur du bemöter de du ska ge stöd, att du är lyhörd, håller dig till rutiner som finns men också kan prioritera när situationen kräver det.

Våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Innan påbörjad anställning begär vi ett utdrag från belastningsregistret.


Övrigt

Anställningsform: Timanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: snarast
För mer information kontakta: Susanne Haukka, Gruppchef, susanne.haukka@nytida.se
Facklig kontakt:
Kommunal 010-442 90 32


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se