Timvikarierande omsorgsassistenter till Vallbostrands gruppboende i Vallentuna

Timvikarierande omsorgsassistenter till Vallbostrands gruppboende i Vallentuna

Nu söker vi på Vallbostrands gruppboende timvikarierande omsorgsassistenter som kan tänka sig att arbeta timmar vid behov, samt arbeta på schema i sommar. Möjlighet till en tillsvidaretjänst kan bli aktuellt. Vallbostrands gruppboende är ett LSS boende för vuxna personer med förvärvad hjärnskada. Vi erbjuder utbildning via LÄRA, vår utbildningsportal och flera förmåner. Sök tjänsten senast 29 februari.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Ledarskapsprogram för samtliga chefer via Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Om rollen

Din roll som omsorgsassistent innebär att du ger stöd med omvårdnad, läkemedelshantering, matlagning och städ, fritidsaktiviteter och socialt stöd. Du ansvarar för att följa målen i genomförandeplanen och dokumentera i social journal.

Rehabilitering är en viktig del i vårt arbete. Det kan innebära daglig träning såsom gåträning, arm och bencykling, passiv rörelseträning. Många förflyttningar sker med lift. Du behöver därför ha erfarenhet av liknande arbete och utav olika hjälpmedel samt förflyttningsteknik.

Vi ser gärna att du har någon form av vårdutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi lagar all mat själva så fördel om du tycker om matlagning. Vi arbetar strukturerat och det är viktigt att du följer våra rutiner och arbetsordningar.

Du kommer att få genomföra några webbutbildningar när du börjar för att kunna arbeta hos oss; Basala hygienrutiner, säker läkemedelshantering, livsmedelshygien för att nämna några.


Om Vallbostrands gruppboende

Vallbostrands gruppboende är ett litet, mysigt boende med plats för 5 personer. Nära Vallentuna sjön i ett lugnt område. Bussar och tåg finns på gångavstånd, ca 10 minuters promenad. Arbetsgruppen är en liten grupp med god erfarenhet och känner de boende väl och kan verksamhetens rutiner. Vi har vakande natt, men för att kunna arbeta natt krävs att du arbetat ett tag hos oss ett tag så du känner de boende väl och hunnit lära dig verksamhetens rutiner.

Din erfarenhet och kunskap
Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vi begär alltid ett utdrag från belastningsregistret innan anställning och goda referenser från tidigare arbetsgivare. Förutom det läggs stor vikt vid din personlighet.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.


Övrigt

Anställningsform: Visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: snarast
Sista ansökningsdag: 2020-01-27
Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se