Boendestödjare till fantastiska Bällstaberg Serviceboende i Vallentuna!

Boendestödjare till fantastiska Bällstaberg Serviceboende i Vallentuna!

Vill du ha ett roligt och givande jobb i en hemlik miljö?

Här kommer du känna dig välkommen som en i teamet!

Nu söker vi på Bällstaberg Serviceboende i Vallentuna boendestödjare till vårt LSS-boende för vuxna, både ordinarie personal samt tim-/sommarvikarier.

Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 15/5.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Bällstabergs Serviceboende
Hos oss bor vuxna individer med autism, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning. Boendet erbjuder 11 platser och ligger i ett lugnt bostadsområde i Bällstaberg i närheten av Kragstalunds tågstation.

Verksamheten är uppdelad i två team där du jobbar nära dina kollegor och arbetar främst mot hälften av boende för att kunna lära känna dem väl och ge dem bästa möjliga stöd.

På verksamheten finns även en gruppchef som kommer jobba nära dig och som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.

Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, helger samt sovande jour på enheten.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning sökes samt Allmän visstidsanställning med timlön
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast
Sista ansökningsdag: 2021-05.15
För mer information kontakta: Josefine Håkansson, josefine.hakansson@nytida.se / 070 166 57 19 eller Frida Gustafsson, frida.gustafsson@nytida.se / 070 166 56 56
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Vallentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se