Loffes maskin och specialtransporter är ett växande familjeföretag som nu söker ytterligare en transportledare. Sedan 1944 har Loffes verkat i Stockholm, med fokus på maskin och specialtransporter inom Sverige och norden.

Vi söker dig som tycker om transportledning, har lätt för att skapa goda relationer och som är skicklig på att agera som spindeln i nätet.

Arbetsbeskrivning

Som transportplanerare är du en del i vår centrala transportledning. Du får tillsammans med våra övriga transportledare ansvar för att planera, leda och följa upp de dagliga transporterna.

En viktig del i tjänsten är att skapa och bevara goda relationer både internt och externt med företagets kunder. Du bör därför vara positiv och utåtriktad. Administration och fakturering ingår i ditt dagliga arbete, du bör därför ha god datavana.

Som länken mellan kund och chaufför, leder och fördelar du arbetet under dagen. Du besitter därför en god social förmåga och ett stort kundfokus.

Företaget är i en digitaliserings fas, där nya system och rutiner ska upprättas för att öka effektiviteten och vårt kundvärde. Din förmåga att tänka utanför boxen och bidra i denna process kommer vara av stor vikt.

Personlig Profil

Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar, visar på ett stort engagemang och är målmedvetenhet. Du har lätt för att kommunicera och förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer.

Vi värdesätter att du är flexibel, lyhörd och trivs med teamarbete. Arbetet kräver att du ska kunna överblicka flera saker samtidigt och arbeta i en organisation i förändring. Vi ser därför att du är både kreativ och strukturerad.

Profil

God kommunikativ förmåga

Du ska vara tydlig, kunna ta egna beslut och initiativ

God lokalkännedom inom Stockholm/mälarregionen

Behärska svenska och engelska i både tal och skrift

God datorvana

Serviceinriktad och strukturerad

B-körkort ( C-körkort är bonus)

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta oss via epost info@loffes.se eller telefon 08-7349600.
Mer info
Telefon 087349600
Email Mejla Loffes Maskin & Specialtransporter
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.loffes.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretag från 1944 som inriktar sig på specialtransporter i hela Sverige.