Erfaren svarvare CNC-operatör

Erfaren svarvare CNC-operatör

Nordbergs Tekniska AB är en distributör av tekniska plaster i halvfabrikat till industrin. Produktsortimentet omfattar hela bredden av konstruktionsplaster för industrins behov. Ur lager kan vi snabbt leverera helformat eller kapade ämnen av platta, rundstång, ämnesrör, profiler, slang, folier och tekniska laminat av termoplaster, termoelaster och härdplaster, eller bearbeta till färdig detalj efter önskemål. Se mer på www.nordbergstekniska.se

Erfaren

svarvare

CNC-operatör

Vi söker dig som känner att du vill utvecklas i din yrkesroll. Vi investerar kontinuerligt i nya maskiner och vi söker dig som känner att du vill utvecklas mer, vi tror att du är en händig person med stort fokus på kvalité, som tycker det är roligt att leverera detaljer med hög finish.

Vi tror att du idag arbetar som CNC-operatör och känner att du är redo för att ta nästa kliv vidare i din karriär. För att lyckas hos oss så tror vi att du är en erfaren svarvare/ CNC-operatör med god kunskap i CAM programmering och ritningsläsning.

Jobbet är omväxlande, utmanade och kul. Vi söker dig som har det där lilla extra drivet och hoppas att du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med vår verkstadschef vill leda och utveckla vår svarvavdelning. Vår bearbetande verkstad levererar svarvade, frästa, bockade och limmade detaljer allt efter våra kunders behov. Vi har både enstyckstillverkning och serieproduktion.

Du har goda språkkunskaper i både engelska och svenska. Körkort och egen bil är nödvändigt då kommunala kommunikationer är begränsade.Arbetstiden är dagtid. För rätt person är detta ett spännande och utvecklande arbete i trevliga och moderna lokaler. Arbetsplatsen är rökfri. Företagets lokaler finns i Vallentuna i norra Stockholm.


Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på telefon 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senaste den 15 oktober.
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (26 dagar kvar)