Medarbetare inom produktion och lager till företag i Vallentuna

Medarbetare inom produktion och lager till företag i Vallentuna

Vår Kund

Kunden producerar högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. De utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt sina kunders varumärken. Kunden har produktionsenheter i Sverige, Litauen och Norge. De är stolta över att stötta sina kunder hela vägen från produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen.
Kunden sitter i Vallentuna där dom både har produktion och sitt lager. Kunden ligger cirka 2 minuters promenad från Vallentuna Centrum.

Till en av våra kunder söker vi nu en person för produktion och lager. Du kommer att jobba hos ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt. Lagkänsla är på hög nivå. De har goda personalförmåner samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande men med återkommande moment. Du som linjetekniker arbetar vid en produktionslinje, där dina uppgifter och ansvar bland annat är följande:
  • Överse produktionen vid din angivna produktionslinje
  • Ansvara för omställningar av maskiner
  • Se till att upprätthålla kvalitén på produkten
I arbetet dokumenterar och läser vi mycket på svenska men även engelska. Att tala och skriva svenska obehindrat är därmed ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du är tekniskt intresserad.

Vem söker vi till denna tjänst

Vi söker dig som:
  • är lättlärd och har viljan att lära sig
  • är noggrann och har en god känsla för kvalité
  • kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
  • kan svenska obehindrat i tal och skrift
Arbetstider

Måndag - fredag 06:42-16:15

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av produktionsarbete
  • Tidigare arbetslivserfarenhet
Tillsättning

Omgående
Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd som konsult till kunden för att sedan erbjudas en anställning hos kunden.
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (2 dagar kvar)