Montör/Mekaniker med EL-behörighet till företag i Vallentuna

Montör/Mekaniker med EL-behörighet till företag i Vallentuna

Till vår kund i Vallentuna söker vi nu en montör/mekaniker med EL-behörighet som har viljan att lära sig nya saker. Vår kund grundades 1976 och är en marknadsledande tillverkare inom vakuumsugteknik och levererar sina produkter över hela världen företrädesvis inom industrin. Kunden är i grunden ett familjeföretag som producerar och monterar vakuumsugsmaskiner i sina lokaler i Vallentuna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett sammansvetsat verkstadsteam som jobbar med att montera och mecka ihop vakuumsugsmaskiner. Ingen dag är den andra lik och hela verkstadsteamet samarbetar för att färdigställa produkten.
Rollen som montör med EL-behörighet innefattar att montera, installera och säkerställa att maskinerna är redo att levereras till slutkund. Du kommer att ha en central roll i verksamheten och vara huvudansvarig för slutkontrollen av produkten. Ingen maskin kommer att lämna produktionen innan du har kontrollerat och godkänt den.
Enklare svetsning kan även förekomma(inget krav).

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetstider: Måndag - Torsdag 07:00-16:00 Fredag 07:00-13:00

Vi söker dig som har:
  • Allmän behörighet A inom EL
  • Ett stort intresse för att skruva och mecka maskiner, bilar eller liknande.
  • Viljan att lära sig.
  • Ett plus om du har tidigare erfarenhet som bil eller lastbilsmekaniker.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Körkort och tillgång till egen bil.Truckkort och Traverskort är meriterande men inget krav.
Vi erbjuder dig
  • Ett spännande arbete i en företagsgrupp med stor potential såväl internationellt som i Sverige.
  • 40 års branscherfarenhet.
  • Marknadens bredaste produktprogram
  • Hög teknologisk kompetens.
Villkor
Fast lön.
Tjänsten är en hyrrekrytering där du kommer till en början att vara anställd hos oss på Jobzone och uthyrd som konsult till kunden för att sedan erbjudas en anställning hos kunden.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (39 dagar kvar)