Lagerarbetare till Vallentuna

Lagerarbetare till Vallentuna

Vi söker nya fantastiska medarbetare till ett företag i Vallentuna.
Till en av våra kunder söker vi nu personal för produktion och lager. Kunden producerar högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. De utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt sina kunders varumärken. Du kommer att jobba hos ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt. Lagkänslan är på hög nivå.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande men med återkommande moment. Du som linjetekniker arbetar vid en produktionslinje, där dina uppgifter och ansvar bland annat är följande:
 • Överse produktionen vid din angivna produktionslinje
 • Ansvara för omställningar av maskiner
 • Se till att upprätthålla kvalitén på produkten
I arbetet dokumenterar och läser vi mycket på svenska men även engelska. Att tala och skriva svenska obehindrat är därmed ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du är tekniskt intresserad.

Vi söker dig som:
 • är lättlärd och har viljan att lära sig
 • är noggrann och har en god känsla för kvalité
 • kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
 • kan svenska obehindrat i tal och skrift
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av produktionsarbete
 • Tidigare arbetslivserfarenhet
Arbetstider
 • Dagtid: Måndag - fredag 06:42-16:15
 • Kvällstid: Måndag - torsdag 16:00 - 01:39
Kunden har inte skiftgång men ser helst att du är flexibel med arbetstider och har möjlighet att jobba både dag och kväll.
 • Företaget ligger på gångavstånd från Vallentuna Centrum
Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd till kunden som konsult, för att sedan erbjudas en anställning hos kunden.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (14 dagar kvar)