Marknadskommunikatör till Durable

Marknadskommunikatör till Durable

Om kunden: Durable arbetar med att skapa intelligenta kontorslösningar för att möta behov på dagens och morgondagens arbetsplatser. DURABLE har nästintill 100 års kompetens och företagets produkter används på många arbetsplatser runt om i världen. DURABLEs produkter kännetecknas av kvalitet, design och funktionalitet. Bolaget har för närvarande cirka 700 anställda vid huvudkontoret i Iserlohn / Tyskland och sina utländska dotterbolag i Europa och USA. Det Svenska dotterbolaget har 17 anställda och finns i ljusa och fräscha lokaler i Vallentuna med närhet till bra kommunikationer.

Om tjänsten: Vi söker en marknadskommunikatör som har några års erfarenhet av en liknande roll och är redo för nya utmaningar. Som marknadskommunikatör ansvarar du för marknadsföringen av bolagets produkter i Norden. Du ansvarar för attkoncernens marknadsstrategi och aktiviteter tillämpas lokalt för att optimera företagets försäljning.
Detta inkluderar bl a arbete med produktlanseringar, varumärkessynlighet samt online marknadsföring. Du är ytterst ansvarig för den nordiska marknaden och tillhör det internationella marknadsteamet. Du kommer även arbeta nära säljteamet, ledning och övriga avdelningar. Du agerar bollplank till koncernens centrala marknadsavdelning och deltar i gemensamma projekt och som marknadskommunikatör arbetar du med både traditionella och digitala processer. För att lyckas behöver du både anta rollen av en processägare och utförare.

Dina arbetsuppgifter består av, men är inte begränsade till:
  • Ansvara för sociala medier, underhåll av företagets hemsida, email marketing, SEO optimering och Google Analytics
  • Utforma nyhetsbrev och förse bolagets kunder med nödvändig content och marknadsinformation.
  • Delta i planering och uppföljning av mässor och kampanjer
  • Delta i att driva online försäljning, följa upp resultat och vara uppdaterat i online trender
  • Ansvara för översättningar av marknadsmaterial till lokala språk
Krav: Personen vi söker till denna tjänst har studerat marknadsföring på eftergymnasial nivå och har därefter samlat på sig några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har suttit i en roll som inneburit att du självständigt skapat tryckmaterial, utformat banners för webb, skapat nyhetsbrev och ansvarat för sociala medier. För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av E-handel och SEO arbete. Du har enkelt för att formulera dig i text samt har en förmåga att skapa säljande budskap, både i print och online. Du har erfarenhet av- och känner dig bekväm i Adobe InDesign, Photoshop och MS Office. Du har goda kunskaper i engelska och svenska.

Meriterande
  • Talar och skriver Norska.
Tillträde, omfattning och anställning: Uppdraget är ett konsultuppdrag på initialt ca 6 månader med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kunden. Det innebär att du initialt anställs av Hero och arbetar ute hos vår kund. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder våra konsulter friskvårdsbidrag, pension och flexpension. Heltid med flextider mellan kl.8-16.30.

Hur söker du? Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen "ansök" längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Anna Hommerberg anna.hommerberg@hero.se
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.