Fordonstekniker / Lastbilstekniker / Busstekniker

Fordonstekniker / Lastbilstekniker / Busstekniker

Har du flera år i arbetslivet bakom dig som fordonstekniker? Är du erfaren och självgående? Vill du arbeta i ett bra team med kollegor tillhands när du behöver?

Experten Groups bolag Servicexperten är ett fullservice bolag inom fordon med kunder över hela Sverige. Transportbilar, lastbilar, bussar och påbyggnationer på dessa är våra expertområden. Hos oss finns över 50 års erfarenhet inom branschen.

Hos Servicexperten i Vallentuna finns i dagsläget sju medarbetare. Anläggningens uppdragsgivare och samarbetspartners har stor bredd och komplexitet. Vi bemöter alltid våra kunder med en positiv attityd och vårt mål är att alla kunder ska uppleva oss som tillmötesgående, flexibla och professionella.

Som Fordonstekniker/Lastbilstekniker hos oss...
...blir du del av ett trevligt gäng i Vallentuna där du ställer diagnoser i el, chassi och system på tunga fordon. Du felsöker, reparerar och utför service, arbetar självständigt och är del av ett bra gäng där vi hjälps åt när det behövs.

...stärker du kompetensen i vår verkstad och får som alla våra medarbetare ständigt utvecklas inom allt som har med fordonsservice och reparationer att göra.

Vi letar efter dig som har:

 • god erfarenhet av att genomföra diagnoser, reparationer och service på tunga fordon eller transportbilar
 • obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B -körkort
 • god datorvana
 • förmåga att ta ansvar, driva arbetet framåt och färdigställa

och är:

 • naturligt servicemedveten
 • kommunikativ
 • samarbetsvillig
 • noggrann
 • stresstålig

Dessutom blir vi extra intresserade om du:
 • har utbildning i köldmedia kategori 1 (AC)
 • har körkort C och D
 • är orädd, initiativrik och ser positivt på möjligheten att få vara delaktig i att utveckla vårt företag

Vi på Experten Group erbjuder våra medarbetare..
härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter för personer med driv och engagemang. Vi tycker att det viktigt med hälsa och erbjuder självklart friskvårdsbidrag. Experten Group kompetensutvecklar sina medarbetare löpande, bjuder in alla medarbetare till konferenser och temaresor i syfte att bygga och stärka relationer för att bli ännu vassare experter.

Missa inte chansen att söka jobbet, bli en Expert på riktigt du med - sök nu!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experten Group är experter på service och reparationer av bussar, last- och transportbilar. I Experten-familjen finns idag fem bolag med 85 anställda på åtta orter. Vi är auktoriserade för Mercedes-Benz och Setra bussar, DAF lastbilar, VDL bussar och Maxus EL-transportbilar. Dessutom arbetar vi med ett stort antal varumärken med kringutrustning och påbyggnationer för lastbilar och bussar.

I vår anläggning i Bro har vi utöver fordonsverkstaden en smedja och en mekanisk verkstad där vi tillverkar smideskonstruktioner, komponenter och utrustning efter kundernas önskemål. Vårt senaste tillskott är en komplett skadeverkstad med lackering för tunga fordon och husbilar i Enköping.

Moderbolaget Experten Group bildades år 2010 av entreprenörer med stora hjärtan, driv och engagemang för fordonsbranschen. Vi arbetar dagligen med vårt gemensamma mål - att våra medarbetare ska känna sig Betydelsefulla, Kompetenta och Älskade. Vi har ständigt fokus på att utveckla ledare och medarbetare, vi inkluderar och engagerar samtliga medarbetare i bolagens utveckling mot vår vision att vara den absolut bästa arbetsgivaren i branschen.

Den här tjänsten är hos dotterbolaget Servicexperten Buss och Lastbil i Sverige som erbjuder flexibla verkstads-, jour - och servicetjänster för transportbils-, buss och lastbilsägare.