Administratör

Administratör

Vi söker en administratör. Som person är du kommunikativ och tycker om att prata i telefon. Du skall dela vår värdegrund avseende mycket god kundservice och vara en sann lagspelare.
Våra medarbetare arbetar med öppenhet och handlingskraft för att nå resultat, utveckling och delaktighet. Som vår blivande kollega är du flexibel, kan sätta gränser och har en stor portion av eget driv. För att du ska trivas med rollen är det viktigt att du är en problemlösare, kan ta egna beslut och är ordningsam.
Vi vill att du har B-körkort, har du dessutom BE är det extra positivt. Ytterligare extra plus är erfarenhet av offentliga upphandlingar och administrativa kontakter med Transportstyrelsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning under 6 månader.
Arbetsuppgifter:
  • Logistiksamordning: planering av uthyrningsverksamheten, transporter
  • Försäljnings- och fordonsadministration
  • Försäljning: nya och begagnade fordon
  • Externa kontakter: kunder, återförsäljare och leverantörer
Du som känner igen dig så här långt, och är social, noggrann, driven, självgående, stresstålig och vill ha många bollar i luften, är varmt välkommen med din intresseanmälan.
Maila din ansökan till gunnar.werner@gmail.com så snart som möjligt. Intervjuer görs löpande.
Frågor besvaras av Gunnar Werner 070-567 07 60
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.epton.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epton Trading är ett framgångsrikt familjeföretag som är generalagent i Sverige för det världsledande elbilsföretaget Club Car. Med vårt stora utbud av eldrivna transportfordon och golfbilar har vi byggt upp en stark och marknadsledande position i Sverige. Epton Trading är ett stabilt företag med 15 anställda och kontor, produktion och lager i Vallentuna.