Disab Tella söker Säljare till Stockholm

Disab Tella söker Säljare till Stockholm

Nu söker vi en
Internationell teknisk Projektsäljare

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av fasta och mobila vakuumsystem för hantering av damm och transport eller återvinning av materialspill i processen. Produkterna är utvecklade genom många års erfarenhet av stofthantering och ofta i ett nära samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder helhetslösningar av både stationära och mobila vakuumsystem såsom Vakuumaggregat, Filteravskiljare, Föravskiljare (exempelvis vid återvinning av dyrbar råvara eller deponi), Rörsystem (vid fast installation) och tillhörande Städutrustning.

Vi är ledande i Norden och har sedan 1995 levererat ett stort antal maskiner och kompletta system på marknader både i Sverige och internationellt. Målgruppen för detta område är dels industrier men också till stor del kommuner och dess entreprenörer.

Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta fokus på att bygga planer för att utveckla nya och befintliga kunder på marknader i en svensk och internationell miljö. Resor kommer att förekomma både i Sverige och internationellt. Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:

Erfarenhet av att göra affärer i Sverige och internationellt.
Förmåga att finna nya affärer/kunder.
Erfarenhet av försäljning mot industrin i en projektorienterad försäljning.
Teknisk förståelse och framförallt intresse.
Erfarenhet av förhandling och ekonomisk argumentation samt av att sluta avtal.
Dokumenterat goda försäljningsresultat genom affärsutveckling och uppföljning.
God PC-vana.

Behärskar engelska i tal och skrift. Meriterande är även andra språk.

Vi erbjuder
ett mycket spännande arbete i en företagsgrupp med stor potential såväl internationellt som i Sverige.

DISAB gruppen kan erbjuda dig – Vi har 40 års erfarenhet och har skapat en mycket hög kompetens inom tekniken samt innehar ett av marknadens bredaste produktprogram. Vi har genom våra agenter lokal närvaro globalt.

I denna rekrytering samarbetar vi med AddSell Rekrytering & Utveckling. För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://disab.com
Sista ansökningsdag 10 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DISAB Tella utvecklar och tillverkar ett heltäckande sortiment produkter i världsklass, i vilka vakuumteknik utnyttjas för att lösa de mest skiftande materialhanteringsproblem. DISAB Tella grundades för 35 år sedan i Vallentuna och har under åren byggt upp en unik expertkompetens inom vakuumtekniken och dess tillämpning inom industrin, främst för hantering av vått och torrt materialspill, rengöring, dammuppsamling samt återvinning av värdefullt material. Produkterna används inom många branscher där dessa tillämpningar är en ständig utmaning. Samtliga produkter stöds av vårt system DISAB SERVICE SOLUTIONS, som inkluderar såväl reservdelar och tillbehör som utbildning, service och support. DISAB-koncernen erbjuder kostnadseffektiva lösningar för företag vars produktionsprocess omfattar hantering av våta eller torra materialspill. Vår utrustning används överallt för industriell renhållning, transport och återvinning av materialspill, samt för att skapa säkrare och hälsosammare arbetsmiljö. http://disab.comVårt uppdrag är att skapa bättre och säkrare industrimiljöer på ett effektivt sett i samarbete med våra användare.