Produktblandare sökes till paragon nordic i vallentuna!

Produktblandare sökes till paragon nordic i vallentuna!

Har du ett sinne för precision och noggrannhet och trivs med att arbeta inom produktion? Nu söker vi för Paragon Nordics räkning två produktblandare för att stärka upp ett av produktionsteamen. Detta ger dig möjligheten att vara en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som du är en stor del av ett viktigt steg inom produktionen.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två produktionsblandare till Paragon Nordic. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Paragon Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns sedan goda möjligheter att bli överrekryterad. Man har möjlighet att välja mellan två olika skift, antingen dagskift mellan 06.40 till 16.15 eller kvällsskift mellan 16.00 01.40. Väljer man att arbeta dagskiften bör man dock ha ett flexibelt synsätt på arbetstiderna och ha möjlighet att arbeta kvällspassen cirka 1-2 veckor per månad om behovet finns.

Arbetsuppgifter

Som blandare kommer du ha en viktig roll inom produktionen av allt från kosmetik till livsmedel och pharma. Du kommer i ditt arbete följa fastställda instruktioner för hur processen ska gå till där hygienregler och användande av rätt skyddsutrustning är en stor del av det dagliga arbetet.
Mer specifikt kommer du att:
  • Ansvara för att blandningsinstruktioner följs
  • Ansvara för att endast godkända kemikalier används
Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att tillämpa din noggrannhet, något som är avgörande för att slutprodukten ska hålla hög kvalité. Vi tror att tjänsten passar dig som är en teamspelare då du kommer ingå i ett produktionsteam och samarbeta med andra blandare och maskinister.

Vi söker dig som
  • Förstår svenska i tal och skrift
  • Kan följa instruktioner noggrant
Det är meriterande om du

* Jobbat inom industri tidigare med liknande uppgifter

Vi tror att du som söker denna tjänst trivs med att arbeta inom en spännande roll där du har mycket ansvar. Det är av stor vikt att du känner dig bekväm med att följa instruktion för att slutresultatet ska hålla en god kvalité, varför tjänsten passar dig som är noggrann perfekt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 06.4016.15 alternativt 16.00-01.40
  • Placering: Vallentuna
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work enligt önskemål kommer alla samtal och mail kring tjänsten gå till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paragon Nordic har i 60 år arbetat med produktutveckling och produktion där de tack vara sin kunskap och sitt engagemang gjort detta med hög kvalité och på ett hållbart sätt. Paragon Nordic utvecklar, producerar och förverkligar produktidéer inom kosmetik, teknik, pharma, livsmedel och hushåll.