El - Telekom jobb

El - Telekom jobb

Vi på ÅSQuality AB söker fler
medarbetare till våra team - kanske du är en av dem?

Kolla här:

Gillar du utmaningar och att ta ansvar över ditt arbete i miljöer som kan göra arbetsdagen till ett äventyr? Då är du personen vi letar efter!

Vi jobbar främst med installation,
underhåll och service av basradiostationer inom telekom med all tillhörande teknisk utrustning, I och med detta görs en hel del av arbetet på hög höjd och arbetsplatserna varierar allt mellan master, torn ,hustak samt olika inomhuslösningar mestadels i Mälardalen men resjobb kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter:

Tillsammans med minst en kollega jobbar du med allt från det masten ska stå på till att bygga ihop masten och ställa den på plats med hjälp av olika hjälpmedel. Du installerar även teknisk utrustning efter kundens önskemål samt driftsätter utrustningen när installationen är klar.

Arbetet är självständigt och innebär mycket egenansvar då du, tillsammans med dina kollegor, planerar och genomför arbetet. De gånger ni inte når arbetsplatsen med bil kommer ni att få åka ut med skoter, fyrhjuling, båt, helikopter eller vad som krävs, vilket många gånger gör arbetet till ett äventyr.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är villig att lära dig nya tekniska saker, tillfälligtvis kan jobba borta från hemort samt på höga höjder.

Som person är du flexibel, ansvarstagande, service minded, en lagspelare och kvalitets- och riskmedveten. Om du har arbetat få eller flera år sedan tidigare spelar mindre roll.

Tidigare erfarenhet inom telekombranschen (exempelvis servicetekniker eller installatör), elteknik eller fiber samt arbete på hög höjd är meriterande men inget krav.

Du talar och läser/skriver på svenska och engelska.

B-körkort är ett krav. BE-körkort är önskvärt.

Arbetet förekommer även på
skyddsobjekt där registerkontroll kommer göras.

Arbetssökande är välkomna
att maila CV, skriva ett par rader om dig själv samt ev frågor om tjänsten till info@asqab.se

OBS!,

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta.
Mer info
Email Mejla ÅSQuality AB
Område Vallentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (44 dagar kvar)