Arbetsledare till Hannäs smide i Åtvidaberg

Arbetsledare till Hannäs smide i Åtvidaberg

Arbetsbeskrivning
Nu söker Hannäs smide en arbetsledare till sin produktion. De huvudsakliga uppgifterna är att stå för ledarskap i produktionen, inökpsplanering, orderplanering och produktionsplanering. Detta kräver ledarskapsförmåga eftersom du ska kunna leda gruppen och ansvara för helhetsplaneringen. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du har goda ledaregenskaper, kanske har du arbetat med liknande uppgifter tidigare, gärna inom industri/verkstad. Samtidigt är du en ödmjuk person som trivs i stressiga situationer och hanterar dessa på ett lösningsorienterat vis. Du är strukturerad och organiserad då arbetet innehåller flera moment som kräver god planering. Vi ser gärna att du har en fallenhet för entreprenörsmannaskap och har hög arbetsmoral. Vi vill att du ser Hannäs smide som en långvarig arbetsgivare.

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbetsleda
  • Produktion-/inköpsplanering
  • Körkort B (Krav)
Om oss
Vi tror på människor.
På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Andersson på frida.andersson@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Valdemarsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.