Arbetsledare industriellt byggande till Grännäs Trähus i Valdemarsvik

Arbetsledare industriellt byggande till Grännäs Trähus i Valdemarsvik

Arbetsledare industriellt byggande till Grännäs Trähus, Valdemarsvik

#jobbjustnu

Till Grännäs Trähus söker vi en erfaren arbetsledare.

Industriellt byggande är det moderna byggandet. Grännäs Trähus bygger svanenmärkta hyresrätter i trä. Det här är ett framtidsjobb, på flera sätt.

Vi erbjuder

En framtidsroll för dig inom industriellt byggande, du får stor möjlighet att vara med och påverka processer och metoder. En roll med ett tydligt ledaransvar, kombinerat med stort kunnande inom konstruktion och bostadsproduktion.

Om tjänsten

Du leder produktionsteamet i husfabriken. Tillsammans bygger ni husmoduler för montage på plats. Ni jobbar hela tiden med att utveckla processer och tillvägagångssätt. Arbetet ska ske så effektivt som möjligt. Det är viktigt med gediget konstruktionsarbete och byggkunnande. Du planerar arbete och materialtillgång. Du rapporterar direkt till Fabrikschefen.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen som arbetsledare tror vi att:
  • du har många års erfarenhet som ledare, troligtvis arbetsledare på bygge eller i byggnadsindustrin
  • du har erfarenhet från bostadsproduktion
  • du har full koll på konstruktionsfrågor och projekteringshandlingar
  • du kan allt om svensk byggnorm, diffusionsspärr och liknande
Har du arbetat som snickare någon gång under karriären så är det meriterande

Placering vid husfabriken i Valdemarsvik

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Grännäs Trähus med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på telefon 0733-103608, eller peter.z@isakssonrekrytering.se Vänligen notera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail av GDPR-skäl.

Om isaksson rekrytering

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Om grännäs trähus

Grännäs Trähus är ett modernt företag med gediget hantverkskunnande och mångårig erfarenhet av industriell träbyggnadsteknik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter.

Idag arbetar mer än 40 personer i fabriken i Valdemarsvik som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige. I början av januari 2018 öppnade ytterligare en anläggning i Gävle med idag, ett år senare, ett 50-tal anställda. Tillsammans kommer de båda produktionsenheterna att producera 1 000 enheter per år.

Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A - ett snabbt växande fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige.

K2A är också huvudägare till Grännäs trähus och det betyder att ägandet både är långsiktigt och att produktionen garanteras framöver.

Mer info
Område Valdemarsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (11 dagar kvar)