CNC operatör som vill ta nästa kliv

CNC operatör som vill ta nästa kliv

Flexmac söker nu en CNC operatör som känner sig redo att ta nästa steg i karriären. Hos Flexmac kommer du få möjligheten att arbeta i en utökad roll som CNC operatör där du till stor del kommer vara involverad i bland annat produktionsplanering, offerthantering och i kontakt med kund. I den här rollen är det du och ditt engagemang som sätter gränserna!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du arbeta som CNC operatör med utökat ansvarsområde. Du kommer till viss del arbeta praktiskt i tillverkningsprocessen från början till slut. Arbetet innebär svarvning, fräsning och programmering. Utöver de typiska arbetsuppgifterna som CNC operatör kommer du i den här rollen till stor del vara involverad i produktionsberedning, offertförfrågningar, kontakt med kunder och deras konstruktörer samt uppbyggnad och förändring av struktur i maskinparken. I den här rollen kommer du även med fördel ha ett intresse för CAD/CAM då du till stor del kommer vara involverad i processen och integrering kopplat till beredning. Du kommer ständigt arbeta för att utveckla ett redan vinnande koncept!

Flexmac arbetar utifrån ISO 14000 och 9000. Du kommer på sikt vara involverad i arbetet kopplat till kvalitet och säkerställa att arbetet följer de tillhörande rutiner och riktlinjer som krävs för att leva upp till ISO standarderna.

Din profil

Du har en god grund att stå på och känner dig redo att ta dig an nästa kliv i karriären. Flexmac erbjuder en roll med stora påverkansmöjligheter. Vi söker dig som har god erfarenhet av både svarv och fräs och känner dig trygg i att självständigt planera, genomföra och utvärdera dina arbeten och nu upplever att du är redo att ta dig an nya utmaningar i karriären. Vi ser dig som har samlat på dig kunskap genom tidigare erfarenheter som gör att du känner dig trygg i hanteringen av flera olika system, exempelvis Heidenhein och Fanuc. I den här tjänsten kommer du med fördel använda dina kunskaper inom maskinförståelse för att vara med och utveckla arbetet framåt och bidra till Flexmacs utveckling.

Vi tror att du som passar i rollen som CNC operatör på Flexmac är en person med stort engagemang, mycket energi och drivkraft. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom Flexmac som externa leverantörer och kunder. I den här rollen kommer du få möjlighet att forma din egen framtid inom organisationen och det är bara du, din nyfikenhet och ditt intresse som sätter gränserna för hur rollen kommer utvecklas med tiden.

För den här rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Flexmac med Skill. Rekryteringen avser anställning hos Flexmac. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Kilian på 011-199473 eller emma.kilian@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Valdemarsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexmac jobbar som leverantör av bearbetade kvalitetsdetaljer till många olika kunder i flera olika branscher. Flexmacs största tillgång är alla duktiga medarbetare som är stommen i företaget. Nu är vi inne i en expansiv fas då bolaget har bytt ägare under våren och arbetet av att sammanföra Flexmac och Lättmontage är i full gång.