Farmaceut till Valdemarsvik

Farmaceut till Valdemarsvik

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Valdemarsvik
Apoteksgruppen Valdemarsvik är ett mindre familjärt apotek där det råder en väldigt fin gemenskap mellan kollegorna. Gruppen präglas av en god samarbetsförmåga där samtliga är lösningsfokuserade och har lätt till skratt. Viktigt för oss är att alltid ha ett stort kundfokus och vi värdesätter den personliga kundkontakten väldigt högt.

Apoteksgruppen Valdemarsvik har många härliga stamkunder året runt och på sommaren får vi en tillströmning av turister vilket brukar ge en bra variation i vardagen. Om du trivs i en miljö där du har nära till havet och naturen – då är Valdemarsvik helt rätt för dig.

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Hel- eller deltid kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Vi kommer att intervjua löpande, med paus under jul- och nyårshelgen. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Rosa Jonsson på 0730468244.

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rosa Jonsson
Telefon 0720502421
Område Valdemarsvik
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.