Hoppa till innehåll
Vaggeryds Energi AB logotyp

Distributionsingenjör Fjärrvärme

Om Rollen

Du blir ett värdefullt tillskott till fjärrvärmegruppen som består av sju personer. Detta är en operativ roll där ditt uppdrag består av arbete med fjärrvärmedistribution. I rollen jobbar du bl.a. med att:
  • Beräkna och dimensionera fjärrvärmenätet vid förändringar. Du gör då även kostnadsberäkningar i tidigt skede och kan agera projektledare vid mindre projekt.
  • Ta fram lösningar för att optimera fjärrvärmenätet.
  • Jobba med dokumentation av fjärrvärmenätet.
  • Handleda och samarbeta med inhyrda resurser och konsulter.
Du har täta dialoger och kunskapsutbyten med driftpersonalen och är en viktig del av teamet vid driftstörningar.

Din Profil

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, alternativt YH-utbildning, inom energi, VVS, eller likvärdigt.

Har du med dig några års erfarenhet av liknande tjänst så är det självklart en fördel. Är du relativt nyutexaminerad och i början av din yrkeskarriär? Då kan det fortfarande vara dig vi söker om du har rätt driv och engagemang att växa in i rollen.

Det finns möjligheter att delvis anpassa tjänsten innehåll till din bakgrund och erfarenhet, men det är viktigt att du har kunskaper och förståelse för flöden, tryck och strömningslära. Du är en person som tycker om att arbeta operativt.

Viktigt är också att efter en grundlig introduktion, självständigt kunna göra beräkningar och vara en bra problemlösare med driv och stort engagemang.

Vi Erbjuder

En kul och utvecklande tjänst i en högaktuell och spännande bransch. Hos oss blir du inte sysslolös utan du får en möjlighet att vara med och påverka både din, företagets och bygdens utveckling.
Vi är ett familjärt bolag i kommunal regi med stort engagemang och driv. Det är korta beslutsvägar, bra kamratskap och full energi!

Om Vaggeryds Energi AB

Vaggeryds Energi AB är ett av Vaggeryds kommun helägda bolag. Företagets syfte är att producera och sälja energi i form av fjärrvärme, att handla med elenergi, samt att bygga och underhålla nätet för datakommunikation inom kommunen. Genom företagets fibernät erbjuds kunderna även kabel-tv.

Mer info: www.vaggerydsenergi.se

Lockas du av utmaningen? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten senast 26 mars via www.stellaab.se.

I den här rekryteringen samarbetar Vaggeryds Energi med Stella Rekrytering och Ledarskap AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, christer.johansson@stellaab.se.
Mer info
Kontaktperson
Christer Johansson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vaggeryds Elverk är sedan 2020 ett dotterbolag till Vaggeryds Energi AB. Vaggeryds Elverk äger och driver elnätet i Vaggeryds tätort och merparten av Vaggeryds kommun.

För mer information: www.vaggerydsenergi.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare