Elkonstruktör

Elkonstruktör

Om Rollen

Med ambitioner om tillväxt befinner sig nu Styrkonstruktion i ett intressant skede och söker en konstruktör inom elkraft som är redo för en ny utmaning i karriären.

Som konstruktör erbjuder vi en bredd av intressanta arbetsuppgifter där du i nära samarbete med kunderna och övriga organisationen arbetar med projektering för elcentraler och elfördelningar inom entreprenad.

Att arbeta hos Styrkonstruktion innebär frihet under ansvar där du ges stora möjligheter att påverka verksamheten och på egen hand planera och genomföra dina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projektering och konstruktion av elcentraler och elfördelningar.
  • Offertarbete.
  • Projektledning och projektarbete
  • Kundansvar.
Din Profil

Vi vill att du som söker har relevant utbildningsbakgrund och några års erfarenhet som konstruktör eller projektledare inom elkraft. Vi vill att du är van att arbeta i projekt och förutsätter att du hanterar teknisk engelska. Meriterande är om du är insatt i entreprenadbranschen.

Som person vill vi att du är "lagspelare", kvalitetsmedveten, flexibel och en duktig problemlösare. Andra viktiga egenskaper är att du trivs "ute på fältet" och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Vi Erbjuder

Att arbeta hos Styrkonstruktion innebär frihet under ansvar där du ges stora möjligheter att påverka verksamhet och på egen hand planera och genomföra dina uppgifter. Vi kännetecknas av korta beslutsvägar och en prestigelös atmosfär.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde Enligt överenskommelse

Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702 71 69 77

Löpande urval tillämpas, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Styrkonstruktion

Styrkonstruktion är ett väletablerat teknologiskt och innovativt företag inom industriell styrteknik för automationslösningar. Våra kunder är lokala företag och ledande europeiska företag inom fordons-, verkstads- och processindustrin. Våra framgångar på marknaden kan sammanfattas i orden kvalitet och tradition. Vi har kompetens, erfarenhet och resurser.
Vi finns i Vaggeryd och har tillgång till lokaler och kompetenta resurser/ samarbetspartner. Våra tjänster anpassas i nära samarbete med kunden. Vi erbjuder allt från unika och skräddarsydda projekt utifrån kundens egna underlag till standardiserade systemlösningar för process- och maskinstyrningar, där samarbetet kan sträcka sig över stora serier och långa perioder
Företaget omsätter ca 40milj SEK och har drygt 20 anställda.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Vaggeryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.