Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spontanansökan för truckförare i Skillingaryd!

Ansök nu
Vi söker nu dig inför kommande uppdrag som truckförare. Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu drivna lagermedarbetare som vill arbeta i Skillingaryd. I din roll som lagerarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå av plock och pack, samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager/terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Tjänsten är på heltid där man arbetar 2-skift. Uppdraget är tilltänkt att starta omgående där vi söker dig som har truckkort A1-A4 samt B1-B4. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att köra skjutstativ och motviktstruck.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Skillingaryd.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som truckförare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager/terminal. Krav för tjänsten är truckkort A1-A4 samt B1-B4. Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt att du är kvalitetsmedveten och målmedveten.

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt fördelaktigt om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och truckkort på din profil.

Sökord: Truckförare, heltid, Lager, Jönköping, Skillingaryd

Sökord: Truckförare, heltid, Lager, Jönköping, Skillingaryd
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare