Hoppa till innehåll

Montörer sökes till kund i Vaggeryd!

Har du tidigare erfarenhet av montering och söker nya utmaningar? Har du ett tekniskt intresse och söker efter heltidsjobb? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning i Vaggeryd söker vi nu tekniskt intresserade montörer. I rollen som montör kommer du arbeta med montering av tekniskt avancerade system och moduler. Monteringsarbetet innefattar arbetsuppgifter inom bland annat hydraulik, mekanik samt el där du även kommer att få arbeta med tekniskt komplexa produkter.

Vår kund är ett väletablerat bolag i Vaggeryd som strävar efter att löpande utveckla såväl kvaliteten som den tekniska kompetensen och erbjuder även noggrann simulering, testning och slutprovning av monterade enheter samt system.

Tjänsten är på heltid där du arbetar 06:30-16:00 måndag-torsdag och 06:30-13 på fredagar. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Vaggeryd. Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader där det finns goda möjligheter för förlängning. Tjänsten är tänkt att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som har tidigare erfarenhet av montering. Har du studerat fordonsutbildning eller el på gymnasiet är detta meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning, samt erfarenhet av hydraulik/el-montering.

För att trivas i rollen som montör för detta uppdrag ser vi gärna att du är driven, lyhörd samt är noggrann i ditt arbete. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra kollegor och att du har en god kommunikativ förmåga.

Krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Passar rollbeskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, heltid, Vaggeryd, montering

Sökord: montör, heltid, Vaggeryd, montering
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga