Hoppa till innehåll

Medarbetare på heltid sökes till returavdelningen hos kund i Skillingaryd!

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du, eller vill skaffa dig erfarenhet av lagerjobb och administration? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. Till kunds räkning söker vi nu drivna lagermedarbetare som vill arbeta på deras lager i Skillingaryd.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att plocka och packa beställningar men framförallt jobba med mottagning/kontroll av gods och returhantering. Vi söker dig som är flexibel och öppen för att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter i ett högt tempo.

Uppdraget är tilltänkt att starta omgående. Tjänsten är på heltid där man arbetar 2-skift. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:00-15:00 samt måndag-torsdag 14:48-23:24, fredagar 14:48-20:54.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Skillingaryd.

Vi kommer ha löpande intervjuer och uppdraget startar omgående, så vänta inte med din ansökan!

Detta söker vi:

Din profil:
- Gymnasiekompetens
- God fysik
- God administrativ förmåga
- Är organiserad, strukturerad och noggrann
- Lagererfarenhet och truckkort A1-A4 är ett krav

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att ta sig till arbetsplatsen är det krav på B-körkort och tillgång till bil.

Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och eventuellt truckkort på din profil.

Sökord: administration, Lager, heltid, Jönköping, skillingaryd

Sökord: administration, Lager, heltid, Jönköping, skillingaryd
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare