Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Maskinskötare på heltid sökes till uppdrag i Skillingaryd!

Ansök nu
Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du ett intresse för maskiner och teknik? Då kan tjänsten som maskinskötare vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. Till kunds räkning söker vi nu drivna maskinskötare som vill arbeta på deras lager i Skillingaryd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
* Utföra dagligt underhåll på anvisade maskiner enl. underhållsschema
* Påfyllning av förbrukningsmaterial
* Ansvara för städning och rengöring i anvisade maskiner och transportbanor
* Åtgärda maskinstopp av enklare svårighetsgrad
* Andra förekommande uppgifter som terminalarbetare när behov föreligger

Uppdraget är tilltänkt att starta omgående. Tjänsten är på heltid där man arbetar 2-skift. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:00-15:00 samt måndag-torsdag 14:48-23:24, fredagar 14:48-20:54.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Skillingaryd.

Detta söker vi:

För trivas i rollen som maskinmekaniker söker vi dig som har ett intresse för maskiner och teknik. Har du tidigare arbetat som maskinskötare är detta meriterande men inget krav. Som person är du flexibel, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du har god planerings-och kommunikationsförmåga, gillar problemlösning och har en god förmåga att prioritera och ta egna beslut.

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att ta sig till arbetsplatsen är det krav på B-körkort och tillgång till bil.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och eventuellt truckkort på din profil.

Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: maskinskötare, heltid, Skillingaryd, lager

Sökord: maskinskötare, heltid, Skillingaryd, lager
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Fler från samma arbetsgivare