Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare sökes för extrajobb för uppdrag i Skillingaryd!

Ansök nu
Är du intresserad av lager och logistik? Är du resultatfokuserad, driven och redo för ett extrajobb? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. Till kunds räkning söker vi nu drivna lagermedarbetare som vill arbeta på deras lager i Skillingaryd.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att sortera och placera gods till rätt del av lagret och flytta och lagra varor med hjälp av olika truckar.

Vi söker dig som är flexibel och öppen för att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter i ett högt tempo.

Vi söker dig som är flexibel och vi ser gärna att du är tillgänglig minst två dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:00-15:00 samt måndag-torsdag 14:48-23:24, fredagar 14:48-20:54. Du lägger din egen tillgänglighet och jobbar de dagar och tider som du har möjlighet.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget söker därför dig som har minst 1,5 år kvar av studier. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Detta söker vi:

Din profil:
- Gymnasiekompetens
- God fysik
- Förmåga att snabbt se logiska samband och ha ett gott siffersinne.
- Är organiserad, strukturerad och noggrann.
- Lagererfarenhet och truck-kort är inget krav men är meriterande.

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att ta sig till arbetsplatsen är det krav på B-körkort och tillgång till bil.

Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och eventuellt truckkort på din profil.

Sökord: Jönköping, Skillingaryd, extrajobb, Lager, Student

Sökord: Jönköping, Skillingaryd, extrajobb, Lager, Student
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare