Hoppa till innehåll
Stacke hydraulik AB logotyp

Ekonomiansvarig - stacke hydraulik ab

Ansök nu
Vi söker en ekonomiansvarig som vill arbeta hos oss på Stacke Hydraulik!

Som ekonomiansvarig sköter du:
  • Kund- och leverantörsreskontra inkl registrering av leverantörsfakturor.
  • Budget
  • Uppföljning och rapportering
  • Månadsbokslut inkl deklarationer
  • Årsbokslut
Vi använder Monitor G4 som affärssystem som kommer att uppgraderas till G5. Erfarenhet av Monitor är en fördel men inget krav. Vi använder också olika system för fakturatolkning, attestering, avstämningar etc. Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med minst gymnasieutbildning är en förutsättning för att lyckas i rollen, erfarenhet av att ha arbetat med lön är meriterande.

Vi tror att du är prestigelös och trivs i den mindre arbetsgruppen. Du är social och öppen då du kommer träffa och ha kontakt med många olika personer. Noggrann och strukturerad är ett måste i denna tjänst. Vi ser att du är självgående och tar egna initiativ och räds inte att rycka in där det behövs.

Vi erbjuder en omväxlande vardag i ett välskött bolag. Vi är ett gäng med god stämning och hög trivsel. Vi har en tillväxtstrategi vilket gör att det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.

I den här rekryteringen samarbetar Stacke Hydraulik AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Petra Stacke, 0370-78901 alt. petra.stacke@stackehydraulik.com.

Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stacke Hydraulik är en ledande och professionell partner för utveckling, konstruktion och tillverkning av modern hydraulik. Våra affärsområden finns framförallt inom mobil hydraulik, såsom skogsmaskiner, fordonspåbyggnader, entreprenadmaskiner och materialhantering. Vår tillverkning finns i Skillingaryd, men våra produkter används över hela världen.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder med fokus på kvalitet, flexibilitet och hög servicegrad. Vi är en del av Inev Group. Inev förvärvar, utvecklar och driver verksamheter inom industri och handel. Gruppen består idag av 12 företag. Inom Inev finns det ett teknikcenter i Växjö där vi har gemensam utveckling av produkter. www.stackehydraulik.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare