Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker dig som vill arbeta som el-montör!

Ansök nu
Har du erfarenhet av montering och kan läsa ritningar? Har du ett tekniskt intresse och söker något nytt? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som el-montör i en produktion som tillverkar produkter mot gruvindustrin. Arbetet ställer krav på teknisk kunskap samt ett intresse för teknik och mekanik. Du kommer arbeta med montering utifrån ritning och elschema. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och flink i fingrarna.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Körkort och bil
  • Gymnasieutbildning inom el-, industri-, eller teknik.
  • Praktisk erfarenhet av montering sedan tidigare.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Har du traverskort och erfarenhet av hydraulik är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vaggeryd
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid:
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi el-montörer för uppdrag hos en kund i Vaggeryd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare