Konstruktör med ansvar polymera material

Konstruktör med ansvar polymera material

Om Rollen

Som konstruktör på Kinnarps kommer du att ha det övergripande ansvaret för företagets plastkomponenter. I Skillingaryd finns en helt ny produktionslinje för formsprutade plastkomponenter där du kommer att arbeta tätt tillsammans med produktionen och kollegor på konstruktion samt inköp och hållbarhetsavdelningen för att säkerställa att producerade plastkomponenter håller de standarder och krav som ställs på marknaden. Genom din nyfikenhet strävar du efter att kontinuerlig komma med nya idéer baserat på vad som är modernt, hållbart och i linje med företagets visioner, i form av materialexpert inom plast. Teamet du ingår i består av konstruktörer, materialexperter, teknisk dokumentation samt kundanpassning och under din tid på Kinnarps kommer du ha tät kontakt med samtliga parter.

Du kommer att vara delaktig från start till mål vid både sortimentsuppgraderingar och vid framtagandet av nya möbelsortiment. Detta innebär att du inkluderas i både prototypstadiet och i tillverkningsstadiet där du är med och konstruerar och försäkrar att plastkomponenterna möter de krav och standarder som ställs utifrån kund- och lagkrav.

Din Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av konstruktionsarbete i plast, gärna från ett företag med egna produkter. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som maskiningenjör eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet av verktygsframtagning och/eller praktisk erfarenhet av formsprutning, så är det extra meriterande.

Som person ser att du är social, utåtriktad och nyfiken. Du är van vid att arbeta i projekt, med god förmåga att kommunicera, och tycker om att arbeta i tvärfunktionella team. Arbetet kräver att du är flexibel och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du behärskar svenska och engelska med lätthet i tal och skrift.

Vi Erbjuder

Vi erbjuder dig en omväxlande roll som präglas av många kontaktytor och samarbeten hos ett stabilt bolag i framkant. Här får du verka i en internationell koncernmiljö där framåtanda, kreativitet och ödmjukhet karaktäriserar bolaget! Kinnarps fokuserar på utveckling av sin personal, vilket innebär att du som söker gärna får vara i början på din karriär.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering har Kinnarps valt att samarbeta med Stella Rekrytering AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Magnus Ryberg 0702 71 69 77

Om Kinnarps

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.
Kinnarps.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Vaggeryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.