Hoppa till innehåll
Eterni Sweden AB logotyp

Lagerpersonal och truckförare för extraarbete

Ansök nu

EXTRA PERSONAL VID BEHOV TILL VÅR KUND DANX I JÖNKÖPING
Är du en flexibel och ansvarsfull person som söker ett extra jobb vid sidan av en annan huvudsaklig sysselsättning, t ex studier, föräldraledighet, pension eller annat deltidsarbete? 

Vi söker nu efter engagerade medarbetare, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik, helst med truckkort. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos vår kund Danx i Jönköping med varierande lager,- terminal- och logistikuppgifter. Exempel på vanligt förekommande uppgifter är:

  • Hantera inkommande och utgående leveranser på in- och utlastning
  • Registrera leveranser i kundens system
  • Sortering, lagerhållning, paketering, orderplock samt övrig logistik på lagret.
  • Det kan även förekomma truckkörning
Kvalifikationer

För att klara av detta uppdrag krävs inga direkta förkunskaper, men det är meriterande med bl.a:
  • Truckkort A+B
  • Körkort
  • Utbildning inom ADR
  • Relevant erfarenhet av liknande tjänster
  • Behärskar svenska muntligt och skriftligt


Personliga egenskaper
Du är en ödmjuk lagspelare som alltid gör det lilla extra - du trivs med att arbeta tillsammans med andra men kan även jobba självständigt. För oss är goda relationer en hjärtefråga, så väl med kunden som med kollegor och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv då du kommer arbeta tillsammans med många olika människor i olika roller. Arbete inom lager kan vara fysiskt ansträngande och det är ofta högt tempo vilket ställer krav på din fysiska kapacitet och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är även viktigt att du är noggrann i ditt sätt att arbeta och förstår vad det innebär att arbeta mot mål och deadlines. Kvaliteten i ditt arbete är A & O, likaså är din förmåga att vara flexibel när det kommer till både arbetsuppgifter, tempo och schemasättning.

Arbetstider
Vi söker främst dig som har möjlighet att arbeta några dagar i veckan, främst kvällar, men som helst också har möjlighet att även jobba dagtid. Arbetstiderna det handlar om är antingen 17:30-22:30 samt 17:30-01, men även dagtid 8-17/09:50-18:50. Det kan dessutom vara aktuellt med jobb på lördagar vid behov.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida eterni.se och urval sker löpande.
Sök redan idag då vi kontinuerligt har aktiva processer igång!

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare