Hoppa till innehåll

Lagermedarbetare / Miljö- och kvalitetsansvarig

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 

Miljö- och kvalitetsansvarig / Lagermedarbetare
till Vaggeryd

Här på Elis i Vaggeryd kommer du att mötas av ett team med siktet inställt mot framtiden. Tillsammans med övriga funktioner på anläggningen siktar vi mot att möta våra kunders behov och ständigt utvecklas för att överträffa dom samma. 

Som miljö-och kvalitetsansvarig / lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter att vara både varierande och utmanade men gemensamt är att fokus ligger på utveckling, säkerhet, kommunikation och samarbete.”

- Heléne Svensson, platschef

Vi söker nu en ny lagermedarbetare som även arbetar som lokal miljö- och kvalitetsansvarig till vår anläggning i Vaggeryd! Är du en fena på att ha ordning och reda, hantera administration och strategiska frågor men även vill arbeta med lager? Då skall du läsa vidare nedan! 

Detta är en omväxlande tjänst där du jobbar i teamet som en medarbetare inom lager, samtidigt som du är ansvarig för våra lokala kvalitets- och miljöfrågor. Ungefär 50% av din arbetstid lägger du i respektive roll.

På arbetsplatsen i Vaggeryd jobbar totalt 50 personer och i ditt närmsta team är ni 4 medarbetare (lager.) 

Vad innebär rollen som lagermedarbetare?
Jobbet som lagermedarbetare innebär att du jobbar i ett lag där vi tillsammans tillgodoser våra kunders behov och efterfrågan. Det som ingår i arbetsuppgifterna är hela kedjan från beställning, godsmottagning, returer, kassation och reklamationer från kund.

Vad innebär rollen som miljö- och kvalitetsansvarig?
Jobbet som miljö- och kvalitetsansvarig innebär att du jobbar med lokal miljö- och kvalitetsutveckling med stöd av den centrala organisationen. Det som ingår i arbetsuppgifterna är den lokala planen för miljö- och kvalitetsmål, handlingsplan och årsarbetsplanen för anläggningen. Det ingår även internkommunikation, att vara administratör för vårt verksamhetssystem STAR, Chemical Manager (CM) med lokalt ansvar för att riskbedömningar m.m genomförs på arbetsplatsen och avvikelsehantering.

I rollen ingår kontakter med den centrala MKA-organisationen inom Elis, myndighetskontakter och diverse kontakter både internt och externt, lokalt och centralt. 

Vem är du?
Vi söker dig som både talar och skriver svenska obehindrat. Du har ett glatt humör och lätt att komma in en grupp. Du är ansvarstagande och inte rädd för att ta i. Du är kvalitetsmedveten och har en känsla för god service. Vi ser gärna att du har arbetat med miljö- och kvalitetsfrågor och är väl införstådd i vikten av uppföljning för att nå uppsatta mål och att du brinner för en trygg arbetsmiljö.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder ett jobb med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Du kommer få jobba ihop med ett glatt gäng där vi tar hand om varandra och du får nödvändig utbildning och löpande coachning.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Helene Svensson på 070-614 77 99. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-Officer Helena Johnsson 0708-280374.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV via ansökningsknappen. Din ansökan vill vi ha senast den 30 november 2023.  

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.
https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds

Fler jobb från samma arbetsgivare

Falun
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb