Teknisk inköpare till Waggeryds Cell AB

Teknisk inköpare till Waggeryds Cell AB

Vill jobba med inköp på ett framgångsrikt företag där nya idéer och förslag alltid välkomnas? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som tekniks inköpare på Waggeryds Cell AB kommer du att ansvara för de dagliga inköpen av produkter och artiklar som krävs för företagets underhåll. Utöver det kommer du att ingå i olika projekt där du kommer skapa rutiner för inköpen, knyta kontakt med leverantörer och ansvara för att artiklarna registreras i systemet.

Din profil

Vi söker dig som är driven, strukturerad och ordningsam. Med din kunskap, engagemang och kreativitet bidrar du till företagets utveckling, framåttänkande kultur och hjälper till att sätta struktur och rutiner i vardagen.

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Relevant utbildning inom inköp
Meriterande:

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Waggeryd Cell AB är en toppmodern och rationell fabrik för tillverkning av pappersmassa av typ BCTMP. Kapaciteten är 175000 ton med en omsättning på ca. 800Mkr per år. Antalet anställda är 45. Fabriken liggr i Vaggeryd, en ort med 12000 invånare som ligger söder om Jönköping. CTMP-fabriken, som startades 1989, är helägt av ATA-timber AB, en av Smålands större producenter av sågade trävaror.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.