Är du vår nästa industristjärna?

Är du vår nästa industristjärna?

Nu söker vi en person med erfarenhet ifrån industriautomation. Välkommen till ett företag där du har möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper dagligen, med möjlighet att växa inom företaget, samt utveckla deras flöde.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att jobba med industrirobotar och monteringsmaskiner bland annat, samt att säkerställa optimalt flöde och driften av maskinerna. Viss montering kan också förekomma. Vi ser gärna att du har större erfarenhet av detta för att snabbt komma in i rollen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Arbeta med industrirobotar
  • Arbeta med monteringsmaskiner
  • Utveckla och optimera flöde
  • Vara behjälplig vid viss underhåll och förbättringar.
OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så för att klara rollen bör du ha ha nedan egenskaper.

Krav:
  • Erfarenhet av industriautomation och gärna ABB robotar
  • Tekniskt kunnig inom maskiner och tekniskt intresserad
Meriterande:
  • Nyfiken på utveckling och förbättringsarbete
  • Teknikutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstid: Dagtid.

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Lön: Enligt avtal

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?