Automationstekniker / PLC-programmerare

Automationstekniker / PLC-programmerare

Med ambitioner om fortsatt tillväxt och utveckling befinner sig Styrkonstruktion i ett intressant skede och behöver nu förstärka med ytterligare en engagerad medarbetare.
Tjänsten som Programmerare erbjuder en bredd av intressanta arbetsuppgifter där du i nära samarbete med kunderna arbetar med maskinprojektering - programmering -driftsättning. Hos Styrkonstruktion får du frihet under ansvar där du ges stora möjligheter att påverka verksamhet och på egen hand planera och genomföra dina uppgifter.

Dina arbetsuppgifter anpassas efter din kompetens och intresse, men handlar sannolikt om:
  • Delta i utvecklingsprojekt och konstruktionsarbete.
  • PLC-programmering.
  • Maskinprojektering.
  • Driftsättning.
  • Kundansvar inom PLC.
Vi vill att du som söker har arbetat som programmerare, eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens om automation, PLC, felsökning och driftsättning av maskinutrustning. Utbildning inom automation är förstås bra, men inget krav.
Kunskaper i teknisk engelska är viktigt.

Som person vill vi att du är "lagspelare", kvalitetsmedveten, flexibel och en duktig problemlösare. Andra viktiga egenskaper är att du trivs "ute på fältet" och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Arbetstider: Dagtid. Du kommer frekvent att delta vid driftsättningar i Sverige och utomlands, vilket förutsätter att du både har möjligheter till och värdesätter resor i tjänsten.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde Enligt överenskommelse
Ansökan Tjänsten söker du senast 2019.03.31 på www.codeq.se.

Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Magnus Ryberg, 0370 - 123 00.
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Styrkonstruktion är ett automationsföretag som utför helhetslösningar omfattande konstruktion, tillverkning, maskinmontage, programmering och idriftsättning. Styrkonstruktion utför byggnation av automatikskåp, skapar ritningskonstruktioner i Cad och programmerar PLC-program.
Styrkonstruktion är en flexibel organisation som lätt anpassar sig utifrån kundbehov. Tillgängligheten är hög i produkter och tjänster, som dessutom är enkla att använda.
Kunderna är ofta lokal/regionala. Vi följer i allt större omfattning våra internationella kunder ut i världen.
Företaget omsätter ca 35 milj SEK och har drygt 20 anställda.