Montör sökes för extrajobb till stort företag i Skillingaryd!

Montör sökes för extrajobb till stort företag i Skillingaryd!

Har du erfarenhet av montering och är tekniskt lagd? Tycker du om att arbeta med händerna, är noggrann och vill arbeta extra i Skillingaryd? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I denna roll kommer du huvudsakligen att arbeta som montör i möbelproduktion. Din uppgift är att montera och klä stols- och ryggdynor samt skärmar och få fram en slutprodukt. Du kommer att få jobba självständigt men även i ett team. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Då produktionen är orderstyrd, är det viktigt att du är öppen för att hjälpa till på andra avdelningar om behovet skulle uppstå. I andra avdelningar kan man få arbeta som maskinoperatör där man håller koll på plastproduktionen och säkerställer att maskinerna fungerar. För att klara av momenten krävs det att du är stark i armar, axlar och handleder. För denna tjänst är det även meriterande att du har truckkort A1-A4.

Tjänsten är planerad att starta omgående och fortgå tillsvidare. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag och det finns möjlighet att jobba både dag- och kvällstid. Passen är förlagda någon gång mellan 07:00-00:00.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Du har möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan.

Detta söker vi:

Du ska trivas med ett fartfyllt arbete och ha en bra laganda. Då det kan förekomma en del tunga lyft så krävs det att du har god fysik och inte är rädd för att ta i. Det är viktigt att du är en person som är noggrann i ditt arbete, och tar ansvar över dina arbetsuppgifter för att säkerställa att slutprodukten alltid håller en god kvalité. Har du erfarenhet från produktion/tillverkning ses detta som mycket meriterande.

Du ska ha god förståelse i det svenska språket och kunna ta emot instruktioner utan problem.

Vidare krav för tjänsten är att du som söker måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, industri, Skillingaryd, extrajobb, student

Sökord: montör, industri, Skillingaryd, extrajobb, student
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com