Konstruktör sökes för extrajobb i Skillingaryd!

Konstruktör sökes för extrajobb i Skillingaryd!

Brinner du för att konstruera hållbara kvalitetsprodukter? Är du student på högskolan och söker extrajobb inom konstruktion? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som studerar byggnadsingenjör alternativt maskiningenjör på högskolan och som vill arbeta extra någon dag i veckan. Vårt kundföretag ligger beläget i Skillingaryd och söker nu extra förstärkning under våren till olika projekt.
I rollen som konstruktör kommer du att arbeta i olika projekt och med olika beställare inom husbyggnationer. Främst kommer du att ansvara för att arbeta med produktutveckling av ram och stomme. Vidare innebär rollen som konstruktör att du kommer arbeta i en bred roll där allt från beräkningar till projektering kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår även att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning. Arbetet kommer främst att utföras i programmet AutoCAD.

Tjänsten är förlagd på ungefär 50 % och passar dig som studerar eller som vill arbeta 50 %. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag men du styr själv dina arbetstider. Du kommer bli antälld av StudentConsulting men utföra arbetet hos vårt kundföretag i Skillingaryd.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar byggnadsingenjör eller maskiningenjör på minst 50 % och som tidigare har lite erfarenhet av konstruktion och CAD-ritningar. Vi ser gärna att du som söker är flexibel och tillsammans med vårt kundföretag kommer du att lägga upp dina arbetstider.
Du skall ha erfarenhet inom CAD-ritning framförallt i programmet AutoCAD. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konstruktör riktat mot industriellt byggande och/eller husproduktion ses detta som mycket meriterande.

Som person ska du vara tekniskt intresserad, kunna arbeta självständigt och ha en god kommunikativ förmåga. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp för vårt kundföretag, är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.
Det är fördelaktigt är att du innehar B-körkort och tillgång till egen bil då kollektivtrafiken är begränsad i området.

Låter denna tjänst intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Sökord: Byggnadsingenjör, CAD-ritare, Konstruktör

Sökord: Byggnadsingenjör, CAD-ritare, Konstruktör
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com