KONSTRUKTÖR - Stacke Hydraulik AB

KONSTRUKTÖR - Stacke Hydraulik AB

Lösningsorienterad? Strukturerad? Driven?

Stacke Hydraulik förstärker teamet med ytterligare en konstruktör. Är det dig vi söker?

Stacke Hydraulik AB är i en expansiv fas. Vi behöver därför stärka organisationen med ytterligare en duktig och driven konstruktör av hydraulcylindrar. Arbetet omfattar konstruktion och utveckling av hydraulcylindrar samt hållfastberäkningar av dessa. Du har ett tätt samarbete både med vår egen organisation och kunden. Uppgiften är att ta fram den bästa tekniska och kostnadseffektiva lösningen ur kundens perspektiv. Våra kunder bygger högteknologisk utrustning med höga krav på leverantörerna. Vi är ofta med i ett tidigt utvecklingsskede och kan därmed bidra med vår kunskap och kompetens inom konstruktion av hydraulcylindrar.

Vem är du?

Vi söker dig som har god kunskap i 3D-CAD (Solid Works är meriterande) samt hållfastberäkningar. Meriterande är kunskap om hydraulcylindrar och hydrauliska system. Du som söker har relevant utbildning på högskolenivå och har arbetat ett antal år som konstruktör alternativt inom motsvarande område och/eller roll. Som person är du självgående och strukturerad samt tar stort ansvar för ditt arbete. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Varför Stacke Hydraulik?

Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb för dig som vill vara med och utveckla morgondagens lösningar för kraftöverföring. Vi arbetar i en internationell miljö, har ett gott samarbete med våra kunder och en mycket god stämning på jobbet. Vi finns utmed E4:an i Skillingaryd vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetet.

I den här rekryteringen samarbetar Stacke Hydraulik AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 0705655673. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stacke Hydraulik är en av Sveriges största underleverantörer av hydraulcylindrar. Våra kundsegment finns främst inom krävande mobila applikationer. Stacke Hydraulik är erkända för att leverera kvalitet med leveranssäkerhet. Vi bidrar med kompetens inom utveckling av cylindrar.

Vi är en del av Inev Group som idag består av 12 företag. Inev förvärvar, utvecklar och driver verksamheter inom industri och handel.

www.stackehydraulik.com