EXPORTINRIKTAT HYVLERI SÖKER KOLLEGOR

EXPORTINRIKTAT HYVLERI SÖKER KOLLEGOR

Vi söker positiva, drivande och engagerade kollegor till industrin i Skillingaryd. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

Vi letar efter flexibla, företagsamma och positiva kollegor att förstärka vårt företag med.

Det är ett aktivt arbete med högt tempo, så en god fysik är viktig. Är du händig och inte rädd för en utmaning så är du rätt person för oss!

Det är viktigt att produktionen hålls igång och vi är snabba med att lösa de problem som uppstår, både på egen hand och tillsammans i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har annan teknisk bakgrund som kan vara till hjälp i arbetet. Har du truckkort är det meriterande men absolut inget krav.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens!

OBS!! Märk rubriken i mailet med
"Hyvleri Skillingaryd"

Skicka CV & Personligt brev
via mail till:
Andreas Ivarsson, Platschef
Skillingaryd
work@swedentimber.se
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett mindre småländskthyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 15 anställda ligger i Skillingaryd, 4 mil söder om Jönköping och 3 mil norr om Värnamo.