Projektledare – till vårt lager!

Projektledare – till vårt lager!

Att vara Projektledare innebär att ansvara för och leda tilldelade projekt primärt vid vår logistikenhet i Skillingaryd men även stundtals gränsöverskridande i koncernen som har kontor i runtom i Norden. Du arbetar i ett team med 3 specialister inom system och IT och en projektledare samt rapporterar till utvecklingschef. Du kommer utgöra en viktig del i Power logistikresa både inom automation, utbyggnation av lagret samt digitaliseringsresan vi nu går igenom.

Du kommer att jobba med att initiera, planera, genomföra, avsluta och följa upp projekt som tilldelas dig från ledningsgruppen. Ansvara för resursplaneringen, budgeten, riskhantering och kommunikationen inom projektet. I samband med budgetprocess så kommer du vara delaktig i att undersöka olika lösningsalternativ samt ta fram budgetunderlag.

Då vi jobbar i en bransch som är under ständig utveckling och förändring så krävs det att man kan växla mellan olika metoder såsom vattenfallprincipen och agilt projektledande.

Vi sätter stor vikt vid förmågan att leda utan personalansvar samt att kunna starta förändringsarbetet självständigt.

Din profil
Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av att initiera, leda och avsluta projekt. Att kunna transformera direktiv till konkreta aktiviteter som driver projekten framåt.

Givetvis ser vi det som positivt med erfarenhet från lager och logistiksektorn. Precis som det är fördelaktigt att redan ha en förståelse för hela logistikkedjan. Samtidigt som det är mycket viktigt för oss att du är "rätt" person, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vi förutsätter att du har god datorvana och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Låter det här intressant, skicka då din CV med personligt brev till casper.odeen@power.se. Casper är även den som bäst kan svara på specifika frågor avseende tjänsten. . Vi arbetar kontinuerligt med tillsättningen av den här tjänsten, vilket innebär att tillsättningen kan vara klar tidigare - så vänta inte med din ansökan!

För övriga frågor kontakta vår HRPD Manager P-O Wändal (p-o.wandal@power.se)
Mer info
Kontaktperson Casper
Email Mejla Casper
Område Vaggeryd
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Power är en ledande återförsäljare av hemelektronik till nordiska konsumenter genom rikstäckande nätverk av butiker och webbutiker. Koncernens moderbolag Power International AS äger Power, Punkt1 och Expert i Danmark samt Power i Finland och Norge. Huvudkontoret finns i norska Lørenskog strax öster om Oslo. Power omsätter 10 miljarder NOK och har ca 3000 anställda inom koncernen