Är du erfaren specialist i WMS system? – nu söker vi dig!

Är du erfaren specialist i WMS system? – nu söker vi dig!

Att vara Applikations Specialist på PILAB (Power International Logistics AB) innebär att man är expert i våra lagersystem Astro (WMS) och Centiro (TMS). Att man supporterar drift, ledning, projektledare och utvecklingsteam med lösningar och idéer om hur våra system ska fungera. Du arbetar i ett team med 3 specialister inom system och IT samt 2 projektledare och rapporterar till utvecklingschef. Du kommer utgöra en viktig del av Powers logistikresa både inom automation, utbyggnation av lager samt vår pågående digitaliseringsresa.

Du kommer jobba med att analysera, supportera och utveckla systemen mot leverantörer. Att i egen regi driva utvecklingsbehov för driften, men även vara en del av ett projekt där du ansvarar för att systemen fyller projektets syfte och mål. I samband med budgetprocess kommer du vara delaktig i att undersöka olika lösningsalternativ samt ta fram budgetunderlag.

Då vi jobbar i en bransch som är under ständig utveckling och förändring krävs det att man kan växla mellan olika uppdrag och fokus.

Vi sätter stor vikt vid erfarenhet i Astro (WMS), då detta är vårt viktigaste system på lagret.

Din profil
Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att supportera, utveckla och designa lösningar i system, samt ha dialog med leverantörer.

Givetvis ser vi det som positivt med erfarenhet från lager- och logistiksektorn. Precis som det är fördelaktigt att redan ha en förståelse för hela logistikkedjan. För oss är det mycket viktigt att du är "rätt" person, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vi förutsätter att du har god datorvana och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Låter det här intressant, skicka då din CV med personligt brev till casper.odeen@power.se. Casper är även den som bäst kan svara på specifika frågor avseende tjänsten. Sista ansökningsdag är söndagen den 20 oktober.

Vi arbetar kontinuerligt med tillsättningen av den här tjänsten, vilket innebär att tillsättningen kan vara klar tidigare - så vänta inte med din ansökan!

För övriga frågor kontakta vår HRPD Manager P-O Wändal (p-o.wandal@power.se)
Mer info
Kontaktperson Casper
Email Mejla Casper
Område Vaggeryd
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Power är en ledande återförsäljare av hemelektronik till nordiska konsumenter genom rikstäckande nätverk av butiker och webbutiker. Koncernens moderbolag Power International AS äger Power, Punkt1 och Expert i Danmark samt Power i Finland och Norge. Huvudkontoret finns i norska Lørenskog strax öster om Oslo. Power omsätter 10 miljarder NOK och har ca 3000 anställda inom koncernen.