Strategisk inköpare till PMC Cylinders

Strategisk inköpare till PMC Cylinders

Vill du arbeta i ett stabilt företag med gott renommé? Då är PMC Cylinders rätt för dig! Vi söker dig som gillar att driva upphandlingar och upprätta avtal med företagets leverantörer. Tjänsten innebär att du får ansvar för ett hundratal leverantörer varav ca en tredjedel är utländska, främst europeiska vilket innebär en del resor i tjänsten.

Arbetsuppgifter:
  • Utveckla, följa och mäta dina leverantörer, materialkategorier och artiklar.
  • Tillsammans med övriga på inköp, utveckla och optimera inköpsorganisationen.
  • Välja leverantör för nya produkter.
  • Medverka i kostnadssänkande projekt.
Kvalifikationer:

Vi tror att du är högskoleingenjör alternativt högskoleekonom eller så har du en liknande utbildning. För rollen krävs minst 5 års erfarenhet. Du är trygg i att driva projekt inom företag och mot leverantörer och du har tidigare erfarenhet av avtalsskrivning. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri/produktion, gärna då inom stål.

Svenska och engelska hanterar du flytande i tal och skrift, tyska är meriterande. Vana av Monitor och Excel är meriterande. Körkort B är ett krav.

Om Dig:

Vi letar efter dig som kan arbeta både självständigt och i team. Du har en nyfikenhet som driver dig och du trivs när du får ta initiativ. Du är social och har ett affärsmässigt sätt som gör att du naturligt skapar relationer. I din roll är du ifrågasättande, du utmanas av att utveckla och driva processer. Som person är du noggrann och du vet att kvalitet och ansvar börjar hos individen.

Vi erbjuder:

En tjänst i ett solitt företag med internationella kontakter både på kund och leverantörssidan. Du får ett fritt omväxlande jobb och ett trevligt gäng arbetskamrater. Vi har ljusa och fräscha kontor där vi tillsammans skapar arbetsglädje.

I denna rekrytering har PMC Cylinders valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanningär ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!


Mer info
Kontaktperson Peter Flodin
Telefon 0733 25 52 33
Område Vaggeryd
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pmccylinders.se/sv/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC Cylinders har tillverkat hydraulcylindrar och hydrauliska produkter i mer än 60 år. PMC Cylinders i Vaggeryd har en inriktning mot internationella OEM-kunder inom det mobila segmentet. Inom den verksamheten har vi investerat 35 MSEK med fokus på kvalitet, leveranssäkerhet, arbetsmiljö, kapacitet och produktivitet. PMC Cylinders ingår sedan januari 2016 i Dacke Industri. Läs mer: https://pmccylinders.se/sv/